ØJEBLIKSHOROSKOP

Horoskoptegningen viser horoskopet her og nu. "Nu" betyder tidspunktet i din computers indbyggede ur. "Her" er et sted i Danmark, som du indstiller ved at klikke på ATLAS knappen. Det huskes automatisk til næste gang, du besøger denne side. Horoskopet opdateres automatisk hvert halve minut.

TEMA. Teksterne er øjeblikkets "overskrifter", dvs de viser kvaliteten af øjeblikket, og hvad man kan forvente af alt, hvad der er specielt knyttet til dette tidspunkt, f.eks. spørgsmål, pludseligt opståede idéer eller problemer, telefonopkald, mennesker, der ankommer eller henvender sig, ankomne breve eller emails. Det kan ske, at der er døde perioder, hvor der ikke er nogen overskrifter, hvilket ses ved at knappen TEMA mangler.

Hvis du sætter denne side som startside i din browser, kan den bidrage med et tip, inden du surfer ud på internettet, som du kan have i baghovedet.

Knappen PLANETER fremkalder en tabel over de øjeblikkelige planetstillinger.

Knappen ASPEKTER viser en liste over de horoskopfaktorer, der har betydning for øjeblikkets kvalitet, og hvoraf de viste overskrifter er udledt, typisk position og aspekter til horoskopets MC/IC og ASC/DESC-akse. Aspekterne har numre 1-12: 1=konj, 2=30°, 3=60°,..osv.,12=330°. Denne tekst er engelsksproget.

Knappen HOME fremkalder programmets pauseskærm, der også fremkommer efter et par minutters inaktivitet. Så snart du klikker på en af de andre knapper forsvinder pauseskærmen igen.

Teksterne er skrevet af Louise Kirsebom ud fra mange års erfaring med øjebliks- og konsultationshoroskoper.

Grafikken er lavet i Flash og kræver, at du har Flash-player 5 eller højere installeret. Planetberegningerne er skrevet i server-side Java, så horoskopet kan kun opdateres, så længe der er forbindelse til internettet.

Webmaster: ELECTRIC EPHEMERIS
www.electric-ephemeris.com