Kalenderen beregner astrologisk for hver dag et "held-indeks".
Beregningen er individuel for så vidt, at den benytter både dag måned og år og ikke blot dit stjernetegn.

Alligevel er den forenklet, derved, at fødselstid og -sted ikke benyttes. Du kan vælge hvilken som helst fødselsdato og grafen vises for den nuværende måned.

Du kan skifte til følgende eller foregående måneder ved at holde musen over månedsangivelsen øverst til højre, så viser der sig to knapper, du kan klikke en måned frem eller tilbage.

Udover blot at give et vink om gode og dårlige dage er denne service tænkt anvendt til gevinstspil som f.eks. tips, lotto, og hestevæddeløb. Hvis du normalt spiller hver uge, er tanken så, at du forhøjer indsatsen på gode dage og til gengæld sparer på de mindre heldige, hvad der i teorien skulle forhøje dine chancer for gevinst, uden at du samlet set spiller for mere end du plejer.

Enkelte datoer kan være vist med grøn baggrund. Det betyder, at der på den pågældende dag kulminerer et "sugerørsaspekt". Det kan betyde, at du modtager penge, du ikke har arbejdet for.

Indekset beregnes ud fra dine fødselsplaneter og transitterne for den pågældende dag ved hjælp af en temmelig kompleks formel. Høje værdier opstår, når Venus og Jupiter er stærkt involveret i planetbilledet, og især, når den samlede aspektering er overvejende harmonisk. Det er en forsøgsvis vægtning, der sikkert kan forbedres.

Du vil sikkert bemærke, at de fleste måneder er temmelig middelmådige. Det stemmer vel egentlig også godt overens med virkeligheden (desværre).

Visse mennesker er tilsyneladende født heldige. Er der meget held i dit fødselshoroskop vil de fleste måneder vise overvejende held. Hvis du er født "under en uheldig stjerne", vil de fleste måneder pege overvejende nedad.

Den grønne farve er middel, gul er heldig, og viser en graf orange eller rød er der tale om en særdeles god dag. Viser grafen derimod turkis eller blå, skal man næppe sætte noget vigtigt i gang. Er der blot en smal grå streg, er dagen hverken særlig heldig eller uheldig.

Webmaster: ELECTRIC EPHEMERIS
www.electric-ephemeris.com